No heipä hei. Ja minullehan kuuluu kaikesta huolimatta vallan mainiota.

Olen nyt sitten varmaankin ehkäpä luultavasti muuttamassa toiselle paikkakunnalle. Asiat olen niinkin hyvin saanut sumplittua, että aluksi olen kaksi kuukautta työharjoittelussa täällä toisella paikkakunnalla, kuitenkin sen ajan kirjoilla entisellä, harjoittelun jälkeen kokonaisvaltainen muutto. Kyllä! Sepä kuulostaakin oikein hyvälle. Ehdin sitten kaikessa rauhassa hommailla uuden pirtin pienoisen itselleni.

Plussana tietenkin se, että tässä muutaman päivän sisällä saanen tiedon, pääsenkö erääseen perheeseen lastenvahdiksi. Tienaisin siinä työharjoittelun ja myöhemmin koulun ohella taalan jos toisenkin. Mutta Velmua pidetäänkin nyt toistaiseksi jännityksessä.

Velmu urheilikin tänään, ja urheilipa hän komiasti. Oikein nyrkkeili ja puntteili. Ja näin meidän kesken: Velmu nautti siitä. Nyt teemmekin erään, hmm... Kutsukaamme häntä vaikkapa Herra Karhuksi. Ja takaisin asiaan: Nyt teemmekin kyseisen Herra Karhun kanssa Velmulle kunnollisen kunto-ohjelman, jota Velmu alkaakin sitten kuuliaasti noudattamaan ja sittenpä Velmusta tuleekin atleettinen. Niin, se olisi nyt hieman suunnitelmissa.

Nyt kerron teille luottamuksella vasemmanpuoleisesta pottuvarpaastani: Potkaisin vahingossa erästä kaveriani ja nyt kynnen alla on mustelma. Pahus!

Kiitos tästä puheenvuorosta.

-Velmu